Returnare produse

 

Numarul de solicitari de retur in cazul sicmoda.ro este foarte mic, cu toate acestea, dreptul de retragere din contract, denuntarea contractului si politica de retur este:

 

Conform legislatiei romane, Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta (dreptul de retragere din contract), in termen de 14 zile calendaristice din momentul din care a intrat in posesia produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului la depozitul Comerciantului, aflat la urmatoarea adresa: S.C. Șic Moda Industry S.R.L. Str. T. Vladimirescu nr. 8A, Oraș Hațeg, judetul Hunedoara, CP 335500. Nu se accepta retururile expediate prin Posta Romana.

In cazul in care Clientul doreste inlocuirea unui produs cu un altul, toate costurile de transport si ramburs, daca este cazul, cad in sarcina sa.

In cazul in care nu se doreste inlocuirea produsului, veti primi banii inapoi, in maximum 14 zile calendaristice. 

Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate.
Indiferent de motiv, Clientul poate returna produsele comandate, in termen de 14 zile calendaristice. In acest caz, Clientul trebuie sa semnaleze aceasta situatie prin email la sicmodaindustry@gmail.com si sa trimita produsele la adresa comerciantului . In cazul in care schimbarea produsului nu este posibila sau nu se doreste, comerciantul va rambursa suma aferenta in contul bancar al Clientului, in maximum 14 zile calendaristice.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra pe e-mail sicmodaindustry@gmail.com sau la tel. 0766586339.

In acest scop, puteti folosi si formularul de retragere pe care il puteti descarca de aici. Acest formular nu este obligatoriu, ci doar cu titlu informativ. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere prin e-mail confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Rambursarea sumelor pentru produsele retur, indiferent de motivul returului,  se face in contul bancar al titularului comenzii, conform informatiilor trimise de catre Client.. In acest sens, Clientul va comunica in scris contul IBAN, banca si numele complet al titularului de cont, in vederea efectuarii transferului. Comerciantul nu se face raspunzator de transmiterea eronata sau incompleta a datelor pentru efectuarea platii produselor returnate.
 
Siteul nostru foloseste cookie-uri proprii, precum si de la siteuri terte, pentru a furniza vizitatorilor cea mai buna experienta de navigare