Sic Moda (sicmoda.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Easybox, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare: Costul de livrare se va calcula automat in functie de greutatea comenzii. Costul minim de livrare este de 10 RON. Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 2,50 RON

    SameDay, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare: Costul de livrare se va calcula automat in functie de greutatea comenzii. Costul minim de livrare este de 15,00 RON. Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 2,50 RON


Comenzile efectuate si confirmate zilnic pana la ora 14.00 sunt expediate din depozitul nostru in aceeasi zi si ajung la dumneavoastra in maxim 24/48 de ore.

Comenzile efectuate dupa ora 14.00 sunt confirmate si expediate din depozit a doua zi lucratoare.


Returnarea produselor:

Atentie!

Conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), va punem la dispozitie urmatorul formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii de pe site-ul nostru.

Atentie!

Datorita faptului ca sanatatea clientului nostru este cea mai importanta, Sic Moda nu poate accepta retur la produsele piercing, ciorapi si lenjerie intima deoarece nu poate fi garantata sigutanta ca produsele returnate sunt noi, nefolosite.

Pentru celelalte produse, returnarea se va face în următoarele condiții:

- obligatoriu în ambalajul original, fără semne de uzură sau modificări fizice (lovituri, zgârieturi);


În cazul în care se solicită restituirea banilor, acest lucru se va realiza doar după primirea coletului si verificarea conținutului acestuia de către un reprezentant al companiei noastre.

Modalitatea de returnare a produsului/coletului aparține în totalitate clientului (exclus Poșta Română), acesta fiind cel care suporta costul transportului de retur si se face doar prin curier.

Returnarea contravalorii produsului se va face de către SC ȘIC MODA INDUSTRY SRL prin virament bancar din contul companiei in contul clientului (tranzactia se proceseaza in termen de 48 ore de la data primirii produsului/produselor returnat/e).

Nu acceptăm colete cu ramburs!

Indiferent de motivul returului, pentru restituirea contravalorii produsului/produselor este nevoie să ne comunicați datele firmei și un cont IBAN in RON, aceasta fiind singura modalitate posibilă de plată.

Pentru o soluționare mai rapidă, ne puteți contacta la numărul de telefon afișat pe site sau pe WhatsApp.

Schimbul produselor sau SWAP

Pentru schimbarea unui produs sau a mărimii acestuia, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat pe site sau pe WhatsApp.

Atenție!
Neridicarea/refuzul coletelor comandate, în mod repetat, vor fi considerate abuz iar compania noastra își rezervă dreptul de a refuza viitoare comenzi plasate de client.