Sic Moda (sicmoda.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Easybox, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 2,50 RON

    0,00 RON … 99,00 RON   →   10,00 RON
    100,00 RON sau peste   →   0,00 RON
  • SameDay, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs 2,50 RON

    0,00 RON … 99,00 RON   →   10,00 RON
    100,00 RON sau peste   →   0,00 RON

Comenzile efectuate si confirmate zilnic pana la ora 14.00 sunt expediate din depozitul nostru in aceeasi zi si ajung la dumneavoastra in maxim 24/48 de ore.

Comenzile efectuate dupa ora 14.00 sunt confirmate si expediate din depozit a doua zi lucratoare.

Transportul este GRATUIT oriunde in tara pentru toate comenzile cu valoare mai mare sau egala de 100 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 100 lei, costul livrarii coletelor este 10 lei pentru toata tara si tot de 10 lei pentru livrarea in easybox cu Sameday.


Returnarea produselor:

Atentie!

Datorita faptului ca sanatatea clientului nostru este cea mai importanta, Sic Moda nu poate accepta retur la produsele piercing deoarece nu poate fi garantata sigutanta ca produsele returnate sunt noi, nefolosite.

Multumim pentru intelegere.


Conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), va punem la dispozitie formularul pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor in termen de maxim 30 zile calendaristice de la data plasarii comenzii de pe site-ul nostru.

Returnarea se va face in ambalajul original, fara semne de uzura sau modificari fizice (lovituri, zgarieturi).
In cazul in care se solicita rambursarea banilor, acest lucru se va realiza doar dupa primirea coletului si verificarea continutului acestuia de catre un reprezentant al companiei noastre.

Modalitatea de returnare a produsului/coletului apartine in totalitate clientului (exclus Posta Romana), acesta fiind cel care suporta costul transportului de retur si se face doar prin curier.

Returnarea contravalorii produsului se va face de catre sicmoda.ro prin virament bancar din contul sicmoda.ro in contul clientului (tranzactia se proceseaza in termen de 48 ore de la data primirii produsului/produselor returnat/e).

Nu acceptam colete cu ramburs!

Indiferent de motivul returului, pentru restituirea contravalorii produsului/produselor este nevoie sa ne comunicati numele, prenumele si un cont IBAN in RON, aceasta fiind singura modalitate posibila de plata.

Pentru o solutionare mai rapida, ne puteti contacta pe numerele de telefon afisate pe site sau pe WhatsApp.


Metoda de schimbare (SWAP)


Avem posibilitatea de a schimba produsul/produsele cu alte produse de pe site-ul nostru in termen de 5 zile de la data plasarii comenzii, respectandu-se conditiile de mai sus, mentionate la retur.

Taxa pentru schimb este suportata exclusiv de client si este in valoare de 15 lei (aceasta taxa este a firmelor de curierat si nu ne apartine)


Neridicarea/refuzul coletelor comandate sau returnarile in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi plasate de client.