Sic Moda (sicmoda.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:


Modalitati de plata


Valoarea comenzii este achitata curierului ramburs la primirea coletului sau online prin card de credit/debit. Comenzile livrate in easybox se pot plati doar cu cardul online in momentul in care se finalizeaza comanda pe site.


Returnarea produselor


Conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), va punem la dispozitie cererea pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii comenzii de pe site-ul nostru.

Returnarea se va face in ambalajul original, fara semne de uzura sau modificari fizice (lovituri, zgarieturi).
In cazul in care se solicita rambursarea banilor, acest lucru se va realiza doar dupa primirea coletului si verificarea continutului acestuia.

Modalitatea de returnare a produsului/coletului apartine in totalitate clientului (exclus Posta Romana), acesta fiind cel care suporta costul transportului de retur si se face doar prin curier.

Returnarea contravalorii produsului se va face de catre sicmoda.ro prin virament bancar din contul sicmoda.ro in contul clientului (tranzactia se proceseaza in termen de 24 ore de la data primirii produsului/produselor returnat/e).

Nu acceptam colete cu ramburs!

Indiferent de motivul returului, pentru restituirea contravalorii produsului/produselor este nevoie sa ne comunicati numele, prenumele si un cont IBAN in RON, aceasta fiind singura modalitate posibila de plata.

Pentru o solutionare mai rapida, ne puteti contacta pe numerele de telefon afisate pe site sau pe WhatsApp.


Neridicarea/refuzul coletelor comandate sau returnarile in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi plasate de client.